jeannette-rond

Ik ben Jeannette Mur

en al vele jaren enthousiast werkzaam in de kraamzorg.

Na mijn MDGO opleiding in Hilversum ben ik gelijk gestart als zzp-er en werkte ik eigenlijk alleen voor kraamburo’s.

Toen mijn 3 kinderen geboren werden heb ik achter de schermen gewerkt als intaker, leerlingbegeleidster, telefoondiensten gedraaid, en kantoorwerk gedaan voor een kraamburo. Toen de kinderen wat ouder waren verlangde ik steeds meer naar de basis, kramen in een gezin.

Augustus 2019 ben ik verhuist naar Oldemarkt met ons gezin vanwege verplaatsing van ons melkveebedrijf. Toen heb ik ook de stap gezet om helemaal zelfstandig in de kraamzorg te gaan werken en dat betekent dat gezinnen direct aanmelden bij mij.

Netwerken is heel belangrijk en in een nieuwe omgeving was dat wel even spannend. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een gezin te begeleiden die de eerste dagen mag leren hoe alles gaat rond het verzorgen van een baby. Daarnaast zorg ik ook graag voor de andere kinderen in het gezin en de partner. Het is een totaal plaatje met voorop de zorg van moeder en kind. Wanneer het het toelaat en er is tijd voor dan doe ik graag wat extra’s, ik doe wat leuks met de oudere kinderen, bak graag iets lekkers in overleg. Ik probeer er altijd wel een feestje van te maken.

Ik ben in het bezit van de benodigde certificaten die geregistreerd staan bij het kenniscentrum voor kraamzorg, KCKZ.
Vanaf 2023 ben ik in het bezit van het Kiwa keurmerk zzp-er zorg die voldoet aan de HKZ norm welke door verzekeraars vereist zijn.

Ik werk in een digitaal systeem maar heb daarnaast nog wel een kraamdagboek om de voortgang te noteren.Dit blijft bij de ouders en is erg leuk om te bewaren en later nog weer eens in te zien.

Ik sta open voor de wensen van het gezin en sta achter de soort voeding waar de moeder voor kiest. Dat moeder en kind gelukkig zijn vind ik het belangrijkste. Over borst en flesvoeding kan ik veel informatie geven, ik heb daar veel ervaring in.

Mocht je nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag in een kennismakingsgesprek.

Ik ben Jeannette Mur

en al vele jaren enthousiast werkzaam in de kraamzorg.

Na mijn MDGO opleiding in Hilversum ben ik gelijk gestart als zzp-er en werkte ik eigenlijk alleen voor kraamburo’s.

Toen mijn 3 kinderen geboren werden heb ik achter de schermen gewerkt als intaker, leerlingbegeleidster, telefoondiensten gedraaid, en kantoorwerk gedaan voor een kraamburo. Toen de kinderen wat ouder waren verlangde ik steeds meer naar de basis, kramen in een gezin.

Augustus 2019 ben ik verhuist naar Oldemarkt met ons gezin vanwege verplaatsing van ons melkveebedrijf. Toen heb ik ook de stap gezet om helemaal zelfstandig in de kraamzorg te gaan werken en dat betekent dat gezinnen direct aanmelden bij mij.

Netwerken is heel belangrijk en in een nieuwe omgeving was dat wel even spannend. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een gezin te begeleiden die de eerste dagen mag leren hoe alles gaat rond het verzorgen van een baby. Daarnaast zorg ik ook graag voor de andere kinderen in het gezin en de partner. Het is een totaal plaatje met voorop de zorg van moeder en kind. Wanneer het het toelaat en er is tijd voor dan doe ik graag wat extra’s, ik doe wat leuks met de oudere kinderen, bak graag iets lekkers in overleg. Ik probeer er altijd wel een feestje van te maken.

Ik ben in het bezit van de benodigde certificaten die geregistreerd staan bij het kenniscentrum voor kraamzorg, KCKZ.

Ik sta open voor de wensen van het gezin en sta achter de soort voeding waar de moeder voor kiest. Dat moeder en kind gelukkig zijn vind ik het belangrijkste. Over borst en flesvoeding kan ik veel informatie geven, ik heb daar veel ervaring in.

Mocht je nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag in een kennismakingsgesprek.


Ook ben ik in het bezit van het Kiwa keurmerk zzp-er zorg die voldoet aan de HKZ norm welke door verzekeraars vereist zijn. Mocht je nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag in een kennismakingsgesprek.